Menu

Bel ons voor een vrijblijvende offerte051 24 24 24

Seegle Security: Eenvoudig alles zien
Seegle Security: Eenvoudig alles zien

Home

Alarmsystemen

Alarmsystemen

Combineer veiligheid en comfort. Keuze tussen bedrade of draadloze installatie. Snelle en eenvoudige bediening, zowel ter plaatse als vanop afstand.

Camerabewaking

Camerabewaking

Permanent toezicht, ter plaatse en vanop afstand, dankzij onze Seegle camera's. Analoog of digitaal, bekabeld of draadloos: alles kan!

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Bescherm uw gezin, bezittingen of goederen optimaal met conventionele, analoge of digitale branddetectie.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Indien gewenst biedt registratie en toegangscontrole van uw woning of bedrijfspand extra beveiliging en informatie inzake tijdsgebruik.

Videofonie

Videofonie

Altijd zien wie aanbelt, ter plaatse of via gsm een gesprek voeren of zelfs uw bezoeker toegang verlenen: dat is videofonie in een notendop.

Automatisatie

Automatisatie

Deuren, rolluiken, zonwering, garagepoorten, hekkens, slagbomen: met onze oplossingen inzake automatisering maakt u het zichzelf gemakkelijk.

Mistgenerator

Mistgenerator

Eenvoudig maar uiterst efficiënt: dat zijn de krachtlijnen van de mistgenerator. Wat men niet ziet, steelt men niet...

Autoalarm

Autoalarm

Seegle Security biedt u eveneens geavanceerde oplossingen voor voertuigalarmen en voertuiginbraak.

Multimedia/incar

Multimedia/incar

Combineer veiligheid, comfort en informatieverwerking. Draadloze installatie en eenvoudige bediening, zowel ter plaatse als vanop afstand.

Voor de camerabewaking van zowel mijn woning als mijn appartement aan zee deed ik beroep op Seegle. De installatie voldoet op alle vlak aan onze verwachtingen onder meer dankzij de deskundige toelichtingen van Alexander. En we houden altijd een oogje in het zeil, van eender waar.

Erik Langsweg

Onze brandinstallatie voldeed niet meer aan de wettelijke vereisten maar in samenwerking met Seegle werd dat in een handomdraai opgelost. Naast nieuwe brandblusapparaten opteerden we voor een reeks branddetectoren, gekoppeld met onze alarmcentrale.

Annie vervis

Eenvoudig alles zien met Seegle Security

"Heb ik nu mijn strijkijzer uitgezet"? Het is een welbekend grapje maar evenzeer een perfecte illustratie van hoe onzekerheid ons, in de dagelijkse rush, met de regelmaat van een klok overvalt. Is het dan niet interessant en vooral geruststellend om onderweg of op kantoor nog eens te kunnen controleren of alles in orde is? De oplossingen van Seegle Security geven u op elk moment de kans alles te monitoren en uw gemoedsrust te verzekeren.


Zowel ter plaatse als vanop afstand ziet u wie aanbelt of zich ophoudt in de buurt van uw beveiligde panden: woning, bedrijfsgebouw of tweede verblijf. Of alarmeert ons systeem u bij dreigend brandgevaar of ander onheil. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw wagen of motorfiets in de garage of andere bezittingen die u dierbaar zijn. U krijgt een melding op uw smartphone, PC of TV en de kans snel de gewenste actie te ondernemen. Met de oplossingen van Seegle Security is optimale veiligheid geen loze belofte.

De harde cijfers

208
Inbrakenper dag

Nieuws

Ontdek de nieuwe Seegle Security website

Seegle Security geeft u, met de plaatsing van kwaliteitsvolle veiligheidssystemen, niet alleen een veilig gevoel maar biedt u graag voor en na de installatie professioneel advies over alle veiligheidsaspecten. Met onze nieuwe website komen we hier graag aan tegemoet.

Lees meer