Menu

Bel ons voor een vrijblijvende offerte051 24 24 24

Geadresseerd

Kiest u voor een analoge centrale dan beschikt u over een intelligent systeem dat continu de signalen van de diverse detectoren controleert. Elk controlepunt is, volgens uw keuze, adresseerbaar wat individuele benadering mogelijk maakt. Het laat toe om heel snel en accuraat de plaats van onheil met grote precisie te bepalen. Bovendien helpt het uw medebewoners of medewerkers sneller en langs de juiste weg het pand te verlaten.

Draadloze oplossingen

In bestaande gebouwen is het mogelijk om met draadloze rookmelders te werken. Zo vermijdt u ingrijpende en langdurige werkzaamheden in uw pand. Ons advies helpt u bij de keuze van de juiste draadloze rookmelder, de nodige toebehoren. Natuurlijk kunt u rekenen op Seegle Security voor de installering van de nodige software en de configuratie van uw draadloze detectoren.

Bescherm uw gezin en personeel

Wist u dat bij een brand de eerste 3 minuten cruciaal zijn om de kostbare levens van u en uw gezin te redden? Ook in uw bedrijf of handelspand kan een brand desastreuze gevolgen hebben, op menselijk én materieel vlak. Een degelijke brandbeveiliging is dus essentieel. Wilt u meer weten? De specialisten van Seegle vertellen u graag alles over een brandveilige woon- en werkomgeving.